Stora Segerstads julmarknad

 
Var på Stora Segerstads julmarknad i Söndags. Solen var ute och det var mycket höstigt vilket gjorde det svårt att få julkänslan. Det mesta stånden hölls inomhus i klassrum vilket var lite tråkigt och lyckades bara fånga två bilder. På torsdag blir det wapnö julmarknad vilket är min favorit för det är så mysigt.
 

Vinterinspiration

ChristmasFire in the Glass--Snowy Night | via TumblrXmas<3snow christmas whiteWinterTreeChristmasmarshmallow chocolateUntitled | via Tumblrlalalalalovechristmas snowing | via Tumblr29.
http://weheartit.com
Känner mig otroligt julig idag och vill bara vintermysa. Längtar något otroligt på den första snön och att få klä granen. Vill dekorera hela huset och dricka varmchoklad! Vill gå på julmarknad nu!

frukost

 
 

Julljus

Besökte gekås i början av oktober och köpte ett par juliga doftljus. Jag har turen att bo närma Ullared och kommer åka dit innan jul för att julshoppa ordentligt.
 
 

NesCafé Gingerbread Latte

Införskaffade mig NesCafé Gingerbread Latte när jag var i England och paketet tog slut på några dagar, helt fantastiskt gott! Har inte hittat någon affär här i Sverige där det säljer det men jag tycker att ni alla borde leta för det var ett mycket gott och juligt kaffe!

 
 
 

uppdatering

jag ber om ursäkt över det långa blogguppehållet men jag har mycket i skolan och har varit i England. Lovar att uppdatera ordentligt till helgen.